Centrul de Transfuzie Sanguină Alba desfășoară începând de joi o campanie de donare de sânge „Salvează viața, donează sânge”, împreună cu Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia și cu sprijinul IPS Irineu.

Astfel, luna martie va fi „luna pentru viață”. Este a patra acțiune de acest fel la care participă preoți din tot județul. Pe lângă gestul frumos de a-i ajuta pe bolnavii aflați în suferință, ei vor promova donarea de sânge în rândul oamenilor din parohii.

„Zilnic, în spitale se fac transfuzii de sânge. Pentru a fi posibil acest lucru este nevoie ca oamenii să doneze sânge în mod constant. Se știe că la ora actuală sângele nu poate fi înlocuit cu altceva. Singura soluție este ca acesta să fie donat de persoane sănătoase. Lipsa sângelui poate duce la pierderea vieții bolnavilor, de asemenea, la amânarea unui număr mare de intervenții chirurgicale.

Viața multor bolnavi depinde de transfuzia de sânge. Deci, așa cum am amintit mai sus avem nevoie zilnic de donatori în număr suficient de mare pentru a face față solicitărilor venite din partea spitalelor.

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.