duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPreșcolarii nu prezintă niciun risc de transmiere a coronavirsului la adulți

Preșcolarii nu prezintă niciun risc de transmiere a coronavirsului la adulți

Copiii care merg la creșe și grădinițe prezintă un risc scăzut de transmitere a infecției cu noul coronavirus în rândul adulților.

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea Yale, efectuat pe mai bine de 57.000 de copii, a demonstrat că preșcolarii prezintă un risc foarte scăzut de a transmite infecția COVID19 în rândul adulților.

Studiul, despre care se crede că este cel mai mare de acest gen, susține că păstrarea creșelor și grădinițelor deschise nu contribuie la transmiterea infecției cu noul coronavirus, atâta timp cât copiii respectă regulile minime de igienă, precum spălarea mâinilor, distanțarea socială, iar personalul poartă măști de protecție.

Această cercetare vine și în sprijinul părinților, mulți dintre ei fiind reticenți în ceea ce privește înscrierea copiilor în astfel de centre, mai ales că în ultimele luni, înscrierea la un centru de îngrijire a copiilor a scăzut cu 33% în SUA.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE