Preşedinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor parlamentare și îndeamnă populaţia să iasă în stradă | The Epoch Times

Data:

spot_img

Preşedinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor parlamentare și îndeamnă populaţia să iasă în stradă. Salome Zourabichvili, șefa statului georgian, a declarat că alegerile au fost marcate de o falsificare extinsă şi au echivalat cu confiscarea drepturilor alegătorilor.

„Toate metodele pe care le-am văzut folosite în alte ţări au fost aplicate aici. În plus, au fost utilizate tehnologii moderne pentru a ascunde falsificarea. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Suntem martori şi victime ale unei operaţiuni speciale ruseşti, ale unui război hibrid desfăşurat împotriva poporului şi ţării noastre”, a spus Zourabichvili citată, de Ekho Kavkaza (Ecoul Caucazului).

Citește și: Fost europarlamentar român: „România și Uniunea Europeană au sprijinit concret Republica Moldova”

„Ne-au lipsit de dreptul nostru constituţional de a alege”

Preşedintele s-a referit în continuare la alegeri ca fiind „alegeri ruseşti” şi a acuzat guvernul de privarea cetăţenilor de drepturile constituţionale.

„Ne-au luat instituţia electorală pentru că, după aceste alegeri, este greu de imaginat cum vor arăta viitoarele alegeri dacă nu se schimbă ceva. Ne-au lipsit de dreptul nostru constituţional de a alege”, a adăugat Zourabichvili.

Citește și: Ce ar trebui să voteze românii la alegerile prezidențiale?

Ea a reiterat că nu acceptă rezultatele anunţate de Comisia Electorală Centrală. „Nu recunosc aceste alegeri. Recunoaşterea lor ar echivala cu recunoaşterea dominaţiei Rusiei asupra Georgiei. Nu am venit în această ţară pentru asta, iar strămoşii noştri nu au trăit pentru asta. Nu vom accepta acest lucru. Nimeni nu-i poate lua Georgiei viitorul european”, a spus ea.

Continuarea în The Epoch Times

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: epochtimes-romania.com)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related