miercuri, 25 mai 2022
AcasăRecomandatePreședintele CJ Caraș-Severin, accident cu mașina instituției: „Mă plimbam prin luncă să...

Președintele CJ Caraș-Severin, accident cu mașina instituției: „Mă plimbam prin luncă să văd cum stă recolta de porumb”

Ghinion curat pentru președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. Marți-seara, în timp ce venea spre Reșița la volanul autoturismului de serviciu al Consiliului Județean, a lovit un „animăluț” care, ca să fiu în ton cu comunicatele Poliției, a traversat drumul printr-un loc nepermis. Noapte fiind, viteză, ca în afara localității, impactul a fost inevitabil.

Touaregul Consiliului Județean s-a ales cu ceva daune, așa cum se vede în fotografie, și a fost băgat pentru retușuri de rigoare într-un service.

„Mi-o sărit un animal în față aseară. Ce animăluț? O căprioară cu două picioare, da”, a glumit președintele.

Citiți articolul integral pe Expressdebanat.ro

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE