luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPreședintele CJ Timiș, Alin Nica, supărat că Arafat a decis prelungirea carantinei...

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, supărat că Arafat a decis prelungirea carantinei în Timișoara

Președintele Consiliului Județean (CJ) Timiș, Alin Nica, consideră că ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, privind prelungirea carantinei pentru încă 72 ore pentru municipiul Timișoara și comunele Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc, Dumbrăvița este „o bătaie de joc la adresa timișorenilor, o sfidare a unei structuri județene și o intervenție politică grosolană”.

„Raed Arafat împreună cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu au pus presiune repetată pe cei care au dreptul să hotărască soarta municipiului Timișoara și a zonei periurbane.

Le-am atras atenția de mai multe ori asupra inutilității carantinei. Carantina este de formă, rata de infectare crește, oamenii continuă să se îmbolnăvească, ATI este în aceeași situație. Este o ipocrizie afirmația că această carantină salvează vieți omenești. Nu o face, dar distruge multe altele. Dacă există o problemă medicală, haideți să reparăm medical, ne mobilizăm cu toții și unde nu mai poate Bucureștiul, putem noi, autorități locale, companii și cetățeni. E absurd să încerci să oprești un rău provocând un rău mai mare.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE