Președintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica, susține că afirmațiile recente ale fostului ministru al Sănătății referitoare la carantinarea municipiului Timișoara sunt ”aberații”, iar Vlad Voiculescu ”insistă să se facă de râs și după ce a fost dat afară din Guvern.”

Într-o postare pe pagina de socializare, Alin Nica spune că afirmația lui Vlad Voiculescu despre Timișoara care ar fi fost carantinată la inițiativa directorului DSP Timiș, care ar fi închis localitățile cu administrații locale USR, este o aberație, iar astfel Vlad Voculescu se face de râs.

”Deși ar fi motive să scriu zeci de postări legate de prestația ministrului destituit, mă opresc asupra ultimei aberații lansata, aseară, de Vlad Voiculescu. Conform spuselor sale, Timișoara a fost carantinată la inițiativa directorului DSP Timiș, care ar fi închis localitățile cu administrații locale USR. Dacă nu a mințit cu scop de manipulare, afirmația lui mă înfioară, deoarece face dovada faptului că a condus un minister esențial fără să aibă habar despre ceea ce se întâmplă în subordinea lui. Propunerea de carantinare a Timișoarei și a zonei periurbane a fost inițiativa primarului USR, Dominic Fritz, colegul domnului ex-ministru.

Citește continuarea în ȘTIRILE TRANSILVANIEI

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.