joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterPreședintele CJ Timiș: Luăm în calcul atacarea în instanță a ordinului șefului...

Președintele CJ Timiș: Luăm în calcul atacarea în instanță a ordinului șefului DSU privind carantina

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş Alin Nica spune că analizează în instanță posibilitatea atacării în instanță a ordinului „abuziv” al lui Raed Arafat de a prelungi carantina în Timișoara.

“O decizie democratică a unui Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş este subminată sau redusă la tăcere printr-o decizie abuzivă de la nivel central. (…). Raed Arafat ar trebui să ne explice care este temeiul juridic legal în baza căruia a dat Ordinul (de prelungire a carantinei cu 72 de ore, n.r.). (…). Una din pârghiile pentru oprirea acestor abuzuri ar putea fi, probabil, acţionarea în instanţă a ordinului”, a afirmat Alin Nica, într-o conferinţă de presă.

Liderul administraţiei judeţene i-a transmis secretarului de stat Raed Arafat că în loc de restricţii, ar face mai bine să reoperaţionalizeze unităţile mobile de ATI din curtea Spitalului Municipal Timişoara, un TIR care stă nefolosit de patru luni, “iar noi ne plângem că nu avem locuri la ATI şi din această cauză punem carantină pe 400.000 de locuitori”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE