miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPreședintele Consiliului Județean Argeș, testat pozitiv cu SARS-Cov-2

Președintele Consiliului Județean Argeș, testat pozitiv cu SARS-Cov-2

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a fost testat pozitiv, marți, cu coronavirus și urmează să se interneze într-o unitate sanitară specializată în monitorizarea și tratarea pacienților cu COVID-19.

„Dragi argeșeni, din păcate, în urmă cu puțin timp, am aflat că rezultatul testului de COVID-19 pe care l-am efectuat este pozitiv. Nu am ignorat nicio secundă măsurile de protecție și nici nu m-am îndoit de pericolul și gradul ridicat de contagiozitate al acestui virus.

Însă, așa cum știți, prin prisma activității mele administrative și politice, în toată această perioadă am intrat în contact cu mai multe persoane, motiv pentru care am considerat că este necesar să mă testez periodic, mai ales pentru protecția celor din jur.

Vă rog să tratați cu seriozitate existența acestui virus destul de parșiv, să vă protejați pentru siguranța dumneavoastră și a celor apropiați”, a declarat Ion Mînzînă.

În perioada în care acesta nu își va putea exercita funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, atribuțiile vor fi preluate de cei doi vicepreședinți, au mai transmis reprezentanții CJ Argeș, potrivit Gazetei de Sud.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE