Preşedintele din Turkmenistan a eliminat cuvântul „coronavirus” din vocabular. Cei ce vorbesc de virus sunt arestați de poliție « info-sud-est.ro

Preşedintele Turkmenistanului GurbangulÎ Berdîmuhammedov (Foto: AFP)

Preşedintele Republicii Turkmenistan, Gurbangulî Berdîmuhammedov, a decretat recent interzicerea cuvântului „coronavirus” din vocabularul limbii turkmene, decizie valabilă pentru întreaga mass-media din ţară dar şi pentru sistemul sanitar.

În schimb, pentru prevenirea infecţiilor cu Covid-19, „Părintele Naţiunii”, cum se autointitulează şeful statului, a decis ca toate spaţiile publice din…

partajează acest articol:
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: