Preşedintele Iohannis întâmpinat cu mesajul ”Jo napot kívánok, PSD!” la Sibiu

Data:

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aşteptat, duminică, în faţa bisericii Romano-Catolice ”Sfânta Treime” din Sibiu, unde a fost întâmpinat de un mic grup de protestatari nemulţumiţi de faptul că, sub bagheta lui Iohannis, PNL a ajuns să negocieze o guvernare alături de PSD.

Înainte să intre în biserică, o femeie i-a strigat şefului statului ”Jo napot kívánok, PSD!”, trimitere la vremea când Iohannis poza în mare luptător anti PSD şi îl ataca pe Marcel Ciolacu exact cu acest mesaj.

De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică…degeaba”, relatează spotmedia.ro.

Şeful statului nu s-a oprit azi să stea de vorbă cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii.

Nemulţumirea sibienilor vine în condiţiile în care PNL a preferat să facă alianţă cu PSD-ul pe care până de curând îl tot ataca şi să întoarcă spatele USR-ului. Surse politice susţin că alianţa cu PSD a fost cerută de preşedintele Klaus Iohannis, care, pe de o parte era foarte nemulţumit de USR-ul care nu i se subordona cum îşi dorea el şi, pe de altă parte, care crede că dacă se aliază cu PSD scapă de orice posibilă suspendare, titrează THE EPOCHTIMES ROMANIA.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O firmă de transport a luat în leasing 90 de mașini, apoi a refuzat să mai achite ratele. Ca să nu le returneze, le-a...

Marți dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub...

În România crește influența serviciilor și a armatei

În România crește influența serviciilor și a armatei. Stabilitatea...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”