luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterPreședintele Tanzaniei a decedat la vârsta de 61 de ani. Acesta s-ar...

Președintele Tanzaniei a decedat la vârsta de 61 de ani. Acesta s-ar fi infectat cu Covid-19

Președintele Tanzaniei, John Pombe Magufuli, a murit miercuri la vârsta de 61 ani – relatează BBC. Acesta avea complicații cardiace și s-ar fi stins din viață  la un spital din Dar es Salaam, conform infromațiilor oficiale transmise de vicepreședintele țării, Samia Suluhu Hassan, la  televiziunea de stat.

Președintele Magufuli nu a mai fost văzut în public de mai mult de două săptămâni și circulau zvonuri din partea politicienilor din opoziți că acesta că s-ar fi infectat cu Covid-19. Informația nu a fost, însă, confirmată.

„Cu profund regret vă informez că astăzi  l-am pierdut pe curajosul nostru lider, președintele Republicii Tanzania, John Pombe Magufuli”, a transmis Samia Suluhu Hassan. Ea a informat că vor fi 14 zile de doliu național.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE