luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterPreşedintele Tanzaniei interzice vaccinurile anti-COVID: „Ne vom vindeca prin rugăciune”

Preşedintele Tanzaniei interzice vaccinurile anti-COVID: „Ne vom vindeca prin rugăciune”

Preşedintele Tanzaniei, o ţară din Africa de Est cu peste 60 milioane locuitori, a interzis importul de vaccin împotriva COVID-19, susţinând că acesta este „inadecvat”. În plus, şeful statului a mai arătat că, singur, Dumnezeu este Cel care va scoate ţara din situaţia de criză sanitară:

„Ne-am rugat şi am postit pentru ca bunul Dumnezeu să ne salveze de pandemia care a lovit ţara noastră şi întreaga lume. Fără să folosim vaccinul, Dumnezeu ne-a răspuns şi ne-a salvat!” a declarat preşedintele Tanzaniei, John Magufuli, într-un discurs adresat naţiunii la sfârşitul lunii ianuarie.

În cadrul unei adunări la Chato, localitatea natală de pe malul lacului Victoria, transmise de postul naţional de televiziune, şeful statului a negat importanţa vaccinului, arătând că ţara este „în siguranţă”.

Cotidianul „The East African”, care apare în Nairobi, capitala Kenyei, a publicat ample pasaje din discursul de la sfârşitul lunii ianuarie al preşedintelui Tanzaniei, insistând asupra ideii potrivit căreia vaccinul împotriva COVID-19 ar fi „o armă” îndreptată împotriva poporului tanzanian.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE