duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterPreședintele tinerilor întreprinzători, trimis în judecată

Președintele tinerilor întreprinzători, trimis în judecată

Președintele Asociației Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea de Sud-Est a fost trimis în judecată de DNA pentru fals în scopul obținerii de fonduri europene.

Radu Oprea este acuzat oficial, conform unui comunicat remis vineri, 8 ianuarie 2021, de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată și participație improprie la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit de procurorii anticorupție, se arată că “în perioada 28 martie – 28 decembrie 2015, inculpatul, în calitatea menționată mai sus și cea de manager de proiect, ar fi depus în numele asociației pe care o conducea mai multe înscrisuri falsificate la Ministerul Fondurilor Europene, cu ocazia implementării proiectului „Start-Up Smart” finanțat din fonduri europene, obținând în acest mod, pe nedrept, suma de 44.800 lei”. 

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE