sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăRecomandatePreședintele UDMR cere redeschiderea școlilor: „Nu putem pierde un an școlar, mai...

Președintele UDMR cere redeschiderea școlilor: „Nu putem pierde un an școlar, mai ales când vorbim de școala primară”

Partidul UDMR cere redeschiderea școlilor cât de repede posibil, cel puțin pentru elevii din clasele primare. Ei consideră că școala fizică este mult mai eficientă pentru copii din clasele I-IV.

UDMR vrea să deschidă școlile din prima lună a anului 2021. Kelemen Hunor spune că încearcă să își convingă colegii de coaliție pentru a redeschide școlile din luna ianuarie, cel puțin pentru elevii din clasele primare.

„Eu în continuare susțin – și probabil că vor urma aceste discuții după învestirea guvernului – vom susține deschiderea școlii, măcar școala primară, până la clasa a patra, dar eu aș prefera până la clasa a opta , să avem posibilitattea în ianuarie să redeschidem școlile”, a spus Kelemen Hunor, președintele UDMR.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE