joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterPrietenie veche: abuzatorul sexual Morel Bolea și-a trimis manechinele la botezul fetei...

Prietenie veche: abuzatorul sexual Morel Bolea și-a trimis manechinele la botezul fetei lui Mihai Chirica, acum 14 ani

Morel Bolea, despre care Libertatea a dezvăluit că abuzează sexual tinerele din școala sa de manechine, este o veche cunoștință pentru Mihai Chirica.

În urmă cu 14 ani, Kasta Morrely a organizat contracost o prezentare de modă pentru copii la botezul primei fiice a actualului primar, care la acea dată era director tehnic în Primărie. Manechine-copii au defilat la evenimentul organizat la Restaurantul Onix.

Mihai Chirica și Morel Bolea se cunoșteau deja foarte bine, legându-i o ciudată prietenie. Surse apropiate primarului spun că într-o perioadă de câțiva ani cei doi comunicau des, Bolea profitând de culoarul creat la vârful administrației ieșene pentru a-și organiza propriul festival de modă.

Cert este că fata mai mare a primarului a urmat, în copilărie, cursurile școlii de modelling a lui Morel Bolea, fiind promovată ca o apariție-vedetă la diverse evenimente mondene. Tata de la Primărie finanța Kasta Morrely și Eurodemos din bani publici, fiica defila pe podium în fața marelui public.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE