Prima Dacia electrică, un concept car, va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, luna viitoare « argesulonline.ro

Peste aproximativ două săptămâni (în data de 5 martie), la Geneva în Elveţia îşi va deschide porţile tradiţionalul Salon Auto. Prilej cu care grupul Renault a anunţat că va prezenta un concept car Dacia, care va fi prima maşină Dacia 100% electrică din istoria mărcii.

Deşi, nu cu mult timp în urmă, directorul general al Daciei, Christophe Dridi, dădea asigurări că Dacia va produce, iniţial, o versiune hibrid, urmând ca abia apoi să treacă la un model integral…

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

VIDEO | În Poiana Brașov se va putea schia și în vacanța de Paști

Se prelungește sezonul de schi în Poiana Brașov.

Proiect | Înmatricularea și înregistrarea vehiculelor în numai o zi și într-un singur loc

Dacă Parlamentul va adopta propunerea legislativă inițiată de către UDMR, aceasta va intra în vigoare începând cu anul viitor.

171 de ani de la nașterea poetei năsăudene Veronica Micle

Astăzi era ziua de naștere a poetei Veronica Micle (171 de ani de la nașterea poetei), născută Ana Câmpean, la Năsăud, pe 22 aprilie...