Prima fostă studentă care face dezvăluiri la TV despre Marius Pieleanu: „Pieleanu o făcea pe față, urât de tot” | Aktual24

Data:

spot_img

Încep să apară și primele acuzații publice la adresa sociologului Marius Pieleanu, după ce mai multe foste studente au lăsat comentarii pe rețelele de socializare în legătura cu comportamentul patronului institutului Avangarde la catedra de la SNSPA.

„Pieleanu o făcea pe față, urât de tot. Le cerea numerele de telefon ale colegelor care erau foarte frumoase. Cerea numerele de telefon prin băieți, băieții care erau cei mai slabi din an”, a declarat o studentă pentru postul Antena 1.

Postul a făcut public doar prenumele studentei, Cătălina, difuzând o înregistrare audio cu aceste acuzații.

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, îi aduce și ea acuzații de hărțuire sexuală sociologului Marius Pieleanu. Ea spune că Pieleanu a „agresat-o într-un mod scârbos”. Informații despre comportamentul lui Pieleanu au început să apară tot mai multe în contextul scandalului privindu-l pe Alfred Bulai.

Citește și: Marius Pieleanu a declarat că întrerupe contractul cu SNSPA după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

„’Aș vrea să te vizualizez epidermic’, ‘vreau să te fac vedetă’, ‘ești prea frumoasă ca să fim amici’. Când eu eram hărțuită sexual de sociologul-profesor-star TV-făcător de sondaje Marius Pieleanu în 2008, unde erau marii bărbați de stat să mă apere? De ce, după ce presa a scris atunci despre modul scârbos în care Pieleanu mă agresa, nu a existat nicio investigație de presă, iar marele profesor a continuat să fie chemat în studiourile de televiziune?

Când, în același an, 2008, a început una dintre cele mai mizerabile campanii de defăimare și de denigrare cu informații false despre mine, când se spunea că ‘am apărut în filmulețe erotice cu Mircea Geoană’, unde a fost majoritatea presei, cu atât mai mult cu cât cel care a lansat acea mizerie era coleg de breaslă? Unde au fost când toate instanțele de judecată au spus clar că ‘totul a fost o campanie de defăimare și denigrare cu informații false pentru a mă elimina din politică’?”, a scris Birchall pe pagina sa de Facebook.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Ramona Strugariu, copreşedintă REPER: Îmi doresc să aud mesajul Parchetului care încurajează victimele să trimită sesizări și în cazul domnului Pieleanu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related