duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrima librărie din Alexandria are deja activitate

Prima librărie din Alexandria are deja activitate

Astăzi, librăria a fost spațiul de desfășurare a unui nou moment artistic de excepție, pentru că artistul plastic Cătălina Bușcă și-a expus lucrările în fața publicului teleormănean, atât de multă vreme privat de evenimente culturale.

Artista din București a adus cu ea zeci de picturi, încărcate de simboluri și mesaje bine ascunse printre contururi perfect trasate pe trupul dur și rece al sticlei. În mod surprinzător, setea de cultură a oamenilor din zonă s-a manifestat din plin, tinerii fiind primii interesați să participe la o astfel de expoziție în orașul lor.

Cătălina Bușcă a spus că lucrările ei sunt rezultatul a mult timp trăit în sferele frumosului și, fiind executate cu multă migală, transmit bucurie, viață și suflet. Ea a mulțumit Librăriei din Alexandria și Asociației „Mihai Murar” pentru găzduire și, împreună cu Cristina Szabo, una dintre fondatoarele asociației, au pus la cale o colaborare pe termen lung. Ca atare, pe viitor, lucrările Cătălinei Bușcă vor putea fi găsite într-un colț al Librăriei din Alexandriei, pentru bucuria publicului acestor locuri.

De altfel, lucrările Cătălinei Bușcă vor rămâne și în zilele următoare în incinta Librăriei din Alexandria, iar cei care își doresc să aibă acasă o pictură pe sticlă unicat, ieșită din mâinile talentate ale unei artiste plastice cu o viziune deosebită asupra simbolurilor lumii și vieții, pot chiar achiziționa unele lucrări.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE