sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterPrima reacţie a lui Nicuşor Dan după ce sindicaliştii pesedistului Ion Rădoi...

Prima reacţie a lui Nicuşor Dan după ce sindicaliştii pesedistului Ion Rădoi au blocat metroul

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a avut prima reacţie după protestul sindicaliştilor conduşi de fostul deputat PSD Ion Rădoi, care a dus la blocarea totală a metroului bucureştean.

„În condiţiile grevei de la metrou din această dimineaţă, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti Ilfov (ADITPBI) prin STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafaţă, astfel încât deplasarea bucureştenilor să fie cât mai puţin afectată.

Sper că Metrorex şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii vor avea un dialog rapid şi productiv, iar circulaţia cu metroul va fi reluată chiar azi.

Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”, a transmis Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Protestul sindicaliştilor conduşi de Rădoi are loc la doar o zi după ce conducerea Metrorex a dat ultimatum data de 2 aprilie pentru eliberarea tuturor spaţiilor comerciale de la metrou, care erau deţinute de firma sindicatului. În replică, sindicaliştii au ocupat astăzi şinele de metrou şi practic n-au permis circulaţia vagoanelor, ceea ce a dat traficul din oraş peste cap.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE