marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPrimăria Abrud, obligată să plătească peste 10.000 de lei DAUNE unui bărbat...

Primăria Abrud, obligată să plătească peste 10.000 de lei DAUNE unui bărbat care a fost mușcat de un câine comunitar

Primăria Abrud trebuie să îi plătească unui cetățean din oraș care a fost mușcat de un câine fără stăpân, daune de peste 10.000 de lei, și 3500 de lei cheltuieli de judecată. 

Mai exact, după ce a fost mușcat de un câine comunitar pe o stradă din Abrud, bărbatul și-a luat un avocat și a dat în judecată Primăria Abrud.

Cazurile de genul sunt foarte rare în România, însă același lucru s-a întâmplat și în județul Galați, unde un bărbat a primit daune de 4.300 de euro după ce a fost mușcat de un câine de pe stradă. 

Deși bărbatul a fost mușcat de câine pe 23 noiembrie 2018, dosarul a fost înregistrat pe 19 martie 2020, pe rolul Judecătoriei Câmpeni și a fost nevoie de cinci ședințe de judecată ca magistrații din Câmpeni să de o primă decize, care a venit la sfârșitul anului 2020, pe 8 decembrie.

Mai mult de atât, procurorii din Câmpeni au deschis un dosar penal, dar l-au clasat în aprilie 2019.

Ce s-a întâmplat, potrivit motivării Judecătoriei Câmpeni

Bărbatul în cauză, în jurul prânzului, pe data de 23 noiembrie 2018, se plimba prin spatele magazinului ”Profi” din oraș. Atunci,  acesta a fost mușcat de gamba piciorului drept de un câine comunitar, care a sărit la bărbat fără ca acesta să îî facă ceva.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE