Primăria Bistrița a cheltuit sume fără precedent ca orașul să fie o destinație de Crăciun, dar numărul vizitatorilor este mic

Data:

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a anunțat din octombrie anul acesta că își propune ca orașul să devină o destinație turistică de Crăciun. Acesta a fost argumentul pentru alocarea unor sume fără precedent în istoria Bistriței pentru iluminatul festiv de Crăciun, într-o perioadă de criză energetică și economică.

Primăria Bistrița a alocat numai în acest an circa 120.000 de euro în două contracte pentru iluminatul festiv. Aceste cheltuieli sunt justificate, spune primarul Ioan Turc, din dorința de a deveni o destinație de Crăciun. Tot în aceeași direcție s-a amenjat Târgul de Crăciun de lângă Biserica Evanghelică și se organizează diverse concerte, majoritatea cu colindători.

Citește și: Zdrobirea fetelor. Protestele din Iran, văzute din interior

În weekend-ul trecut din postările primarului pe Facebook se spune că sunt seri de poveste pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, din poze însă reiese altceva și realitatea nu e chiar o poveste. Lume puțină, majoritatea bistrițenilor dau o tură pe centru, cum se spune, să își facă niște poze cu instalațiile montate și să aibă ce să posteze pe internet. La concerte asistă puțini oameni, iar pe la ce a mai rămas din terase găsim și câțiva clienți.

Citește articolul integral pe Saptamana.online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ioan Turc / Facebook)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să vopsești ouăle de Paște

Cum să vopsești ouăle de Paște, în roșu sau...

Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Ucraina are nevoie urgentă de soldaţi. Rada Supremă de...