Primăria Craiova finanțează Festivalul „Adrian Păunescu”. USR: „E dedicat unui fost turnător la Securitate”

Data:

Consiliul Local (CL) Craiova a aprobat joi parteneriatul dintre Primăria Craiova și Fundaţia Culturală „Iubirea” pentru organizarea celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internaţional „Adrian Păunescu” și alocarea a peste 163.000 de lei de la bugetul local pentru acest eveniment.

Proiectul a stârnit nemulțumirea liderului consilierilor USR, Cezar Drăgoescu, care a afirmat că nu înțelege de ce municipalitatea vrea să-și asocieze, în continuare, numele cu ale unor foști turnători la Securitate. Anul acesta, Primăria și Consiliul Local Craiova au fost parteneri și pentru alte evenimente controversate, cu personaje care și-au declarat simpatia pentru Rusia.

Citește și: Corupția, unul dintre „super-factorii” care slăbesc un stat. Ce înseamnă reziliență în timpul războiului

„Văd că se continuă ciclul cu Amicii Rusiei, mai aveam academia aceea internațională de apartament ”Mihai Eminescu” și, acum, iar avem un festival internațional dedicat unui fost turnător la Securitate, în persoana domnului Adrian Păunescu.

Eu nu înțeleg de unde avem noi aplecarea asta să tot dăm bani – aici văd că alocăm 160.000 lei, dar ce e cel mai trist e că ne asociem numele cu astfel de indivizi de tristă amintire. Evident că noi vom vota împotrivă”, a afirmat Cezar Drăgoescu în cadrul ședinței ordinarea a CL Craiova de astăzi.

Citește articolul integral pe Stiricraiova.ro

Citește și: CEDO a respins plângerile soților Adrian și Dana Năstase, după condamările din dosarul Zambaccian 1

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related