Primăria Craiova scoate din nou la licitație “cartierul chinezesc” | Știri Craiova

Data:

spot_img

Licitație pentru “cartierul chinezesc” din Craiova. Israelienii care adjudecaseră contractul scos la licitație de Primăria Craiova pentru continuarea lucrărilor la o parte dintre blocurile “cartierului chinezesc” n-au mai semnat contractul.

În august anul acesta, municipalitatea anunța că licitația pentru concesionarea terenului în vederea construirii de locuințe pe strada Caracal nr.152 a fost adjudecată de firma Diamante Ventures LTD, din Marea Britanie.

Imediat după anunț, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora firma părea una de apartament, cu câteva lire în conturi. Primarul  Craiovei s-a arătat, însă, încrezător, susținând că nu vor fi probleme, fiindcă administrația pe care o conduce face cele mai bune contracte.

Citește și: Percheziţii în cazul asasinatului cu bombă de la Arad

Poate de asta s-au și speriat israelienii și n-au mai venit la Craiova pentru semnarea lui.

În fine, firma Diamante Ventures LTD avea obligația de a finaliza 17 blocuri – cu regim de înălțime de P+10, aflate la stadiul de fundații sau schelet -, până la sfârșitul anului 2028.

Concesionarul trebuia să acopere în întregime costurile construcțiilor executate și să achite Primăriei Craiova o redevență anuală, iar în contravaloarea structurilor existente pe teren, concesionarul se obliga să dea autorității locale cel puțin 50 de apartamente de două camere.

Continuarea, în Stiricraiova.ro

Citește și: Nicușor Dan a câștigat definitiv procesul cu ANI

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related