Primăria Craiova ţine secretă simularea 3D din scandalul „Plăcuţa”

Primăria a refuzat să furnizeze presei o copie de pe planşa cu simularea 3D a postamentului de la monumentul amplasat la intrarea în parcul „Nicolae Romanescu”. Documentul ar putea arăta cum ar fi trebuit dispuse inscripţiile cu numele primarilor. Scandalul a pornit după ce mai mulţi cetăţeni au observat că pe una dintre plăcuţe numele Olguţei Vasilescu a fost cuplat cu cel al lui Nicolae Romanescu.

Primăria Craiova ţine la secret o planşă din scandalul “Plăcuţa”, cel în care numele Olguţei Vasilescu apare cuplat pe aceeaşi plăcuţă cu cel al lui Nicolae Romanescu, la monumentul de la intrarea în parc.

Pentru a face lumină în această afacere, GdS a solicitat primăriei o copie a acestei planşe, intitulată “Listă primari Craiova – simulare 3D”. Simularea 3D a fost ataşată documentaţiei prezentate pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

A doua deltă a României, în flăcări! Pompierii au intervenit în forță

Un incendiu a izbucnit luni după amiază în Balta Gearai-Comuna Islaz din județul Teleorman, potrivit ISU Teleorman. Până în momentul de față nu se...

Cătălin Drulă confirmă: Tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Pitești, în linie dreaptă pentru a fi gata anul acesta

Ministrul precizează că, în prezent, stadiul fizic al lucrărilor este de 75%.

Barna nu renunță la Voiculescu. ”Nu a fost niciun moment, în discuție, la nivelul coaliției, ideea ca Vlad să fie demis”

Vicepremierul Dan Barna, lider al Alianței USR PLUS, a declarat luni, după ședința coaliției, că aceasta „merge mai departe” și că nu s-a pus...