Primăria Focșani a dat un contract de 100.000 de euro unei firme, pentru trimiterea unor plicuri care s-au întors la municipalitate

Data:

Primarul PSD Cristi Misăilă a precizat în cadrul unei emisiuni televizate că instituția pe care o conduce a încheiat un contract cu o firmă specializată pentru distribuirea, cu confirmare de primire, a deciziilor anuale de impunere pentru toți cetățenii din municipiu.

Conform declarațiilor edilului, contractul a avut o valoare de 500.000 de lei, însă cele mai multe plicuri s-au întors la primărie din cauză că destinatarii nu au fost găsiți acasă, ceea ce înseamnă că s-au cheltuit bani degeaba.

„Codul Fiscal obligă fiecare primărie, la începutul fiecărui an, să transmită, acasă la toți cetățenii, decizia de impunere cu sumele ce urmează a fi plătite în cursul anului fiscal respectiv. Pentru că sunt peste 22.000 de decizii de impunere de transmis, am apelat la serviciile unei firme pentru a putea să le tipărească, împăturească și distribuie cu confirmare de primire la fiecare cetățean acasă”, a spus primarul PSD Cristi Misăilă în cadrul unei emisiuni la Focus TV.

Citește articolul integral pe Vrancea24.ro

Citește și: Încrederea românilor în Rusia s-a prăbușit după invadarea Ucrainei. Sondaj INSCOP

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad: alegeri de rector în 2 tururi

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care permite...

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul ucrainean se prăbușește

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul...

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac pe listele PSD-PNL pentru europarlamentare

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac, șefa...

Înșelăciune prin metoda „spoofing”

Înșelăciune prin metoda „spoofing”, anchetată de Poliția Română, care...