Primăria Oradea a premiat 279 de elevi și 136 de profesori pentru performanțe educaționale

Data:

spot_img

Primăria Oradea a premiat 279 de elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și competiții, precum și 136 de profesori care i-au îndrumat în parcursul lor educațional, potrivit Agerpres.

Evenimentul special dedicat celebrării excelenţei în educaţie a avut loc la Filarmonica de Stat din Oradea, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Oraşului, „subliniind valorile fundamentale ale comunităţii orădene: educaţia, excelenţa şi solidaritatea”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, pentru prima dată, la această ceremonie au fost premiaţi şi reprezentanţi ai învăţământului privat preuniversitar din Oradea, un gest menit să evidenţieze contribuţia importantă a acestei categorii în creşterea standardelor educaţionale ale oraşului.

La ceremonie, primarul Florin Birta a transmis un mesaj de apreciere şi încurajare pentru tinerii premiaţi.

„Suntem mândri de voi şi de rezultatele voastre extraordinare. Aţi demonstrat că, prin muncă şi perseverenţă, se pot atinge obiectivele cele mai înalte. Acest eveniment trebuie să rămână o tradiţie în municipiul Oradea, pentru că voi sunteţi dovada vie că învăţământul de calitate este fundaţia progresului într-o comunitate. Astăzi, suntem cu toţii martorii acestui adevăr”, a spus edilul, citat de Agerpres.

Acesta a mai subliniat importanţa sprijinului continuu pentru tinerii talentaţi, considerând educaţia un pilon esenţial al dezvoltării locale.

„Vreau să vă mulţumesc, dragi elevi, pentru tot efortul depus alături de profesorii şi părinţii voştri. Sunteţi ambasadorii oraşului Oradea în toată ţara şi în întreaga lume. Vă felicit pentru rezultatele deosebite şi vă doresc mult succes în viitor!”, le-a transmis Florin Birta.

Premierea elevilor şi profesorilor a fost un moment încărcat de emoţie, în care au fost recunoscute eforturile şi sacrificiile tuturor celor implicaţi în aceste performanţe, reafirmând rolul educaţiei în progresul comunităţii.

Citește și: România, la cheremul birocrației: Miliardele europene, blocate în hățișul numirilor politice

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Primăria Oradea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related