marți, 27 iulie 2021
AcasăNewsletterPrimăria Oradea sprijină firmele nou înființate printr-un incubator de afaceri, realizat din...

Primăria Oradea sprijină firmele nou înființate printr-un incubator de afaceri, realizat din fonduri europene

Primăria Oradea va realiza un incubator de afaceri care să sprijine firmele nou înființate și pe cele cu un istoric scurt de funcționare (maxim 2 ani) prin servicii suport în afaceri. Acest proiect va ajuta firmele care intră pe piață să facă față mediului concurențial și să supraviețuiască pe termen lung.

Primarul Oradiei, Florin Birta, a anunțat joi că incubatorul de afaceri va funcționa în clădirea fostului Spital nr. 5 (fostul Spital de neurologie din Oradea), de pe strada Louis Pasteur, clădire aflată în proprietatea municipalității care va fi reabilitată pentru acest proiect.

Consiliul Local Oradea a aprobat joi documentația tehnică la faza proiect tehnic a indicatorilor tehnico-economici ai investiției „Promovarea antreprenoriatului creativ prin dezvoltarea incubatorului de afaceri: Cresc Oradea Mare”. Finanțarea investiției va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE