vineri, iunie 25, 2021
AcasăRețeaPrimăria Sânnicolau Mare alocă bani spitalului din localitate pentru materiale sanitare şi...

Primăria Sânnicolau Mare alocă bani spitalului din localitate pentru materiale sanitare şi echipamente de protecţie împotriva COVID-19 « expressdebanat.ro

Măsuri luate împotriva răspândirii coronavirusului şi la Sânnicolau Mare. Printr-o rectificare bugetară, Primăria a alocat ieri 130.000 de lei pentru spitalul din localitate. Măsura a fost luată la iniţiativa primarului Dănuţ Groza, în urma solicitării Spitalului Orăşenesc Sânnicolau Mare.

Banii vor fi direcţionaţi spre achiziţionarea de materiale sanitare…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE