luni, iunie 21, 2021
AcasăNewsletterPrimăria Sibiu a aflat din presă că Spitalul de Pediatrie are nevoie...

Primăria Sibiu a aflat din presă că Spitalul de Pediatrie are nevoie de bani mai mulți – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Spitalul de Pediatrie din Sibiu va primi fonduri suplimentare la rectificarea de buget, anunță municipalitatea, după ce mass media locală a scris că spitalul are nevoie de donații.

Primăria a solicitat conducerii spitalului din subordine să transmită necesarul și anunță că va fi convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru alocarea acestei sume.

„Primăria Sibiu mulțumește Asociației Pro Pediatria pentru sprijinul constant și pentru…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE