marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterPrimăriile din Caraș-Severin și Consiliul Județean, somate să direcționeze banii din evenimentele...

Primăriile din Caraș-Severin și Consiliul Județean, somate să direcționeze banii din evenimentele anulate spre investiții urgente în sănătate « expressdebanat.ro

Având în vedere că cele mai multe evenimente programate să se desfășoare în această perioadă, dar și în lunile următoare au fost anulate, PLUS Caraș-Severin cere administrațiilor locale și celei județene să direcționeze sumele respective spre cel mai important sector în contextul actual: sănătatea.

Odată cu decretarea stării de urgență, una dintre…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE