sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterPrimăriile din Țara Făgetului, în stare de urgență! Operatorul care colectează deșeurile...

Primăriile din Țara Făgetului, în stare de urgență! Operatorul care colectează deșeurile a renunțat la contract!

Primarii din Țara Făgetului s-au reunit pentru a găsi cele mai bune soluții la delicata problemă a ridicării gunoaielor din gospodării, deoarece societatea Brai-Cata a renunțat la contractul de colectare a deșeurilor din zona 4 Făget.

Astfel, în urma consultărilor dintre primării, reprezentanții Consiliului Județean Timiș și Prefectura Timiș, s-a luat hotărârea de a se declara stare de urgență la nivelul unităților administrativ-teritoriale afectate. Această măsură permite administrațiilor locale să încheie contracte cu operatori de salubrizare pană la finalizarea procedurilor, pentru adjudecarea prin licitație a gestiunii serviciilor de salubrizare unui singur operator pentru zona 4 Făget.

„Momentan, singura soluție fezabilă pentru deblocarea situației a fost declararea stării de urgență, deoarece acest mecanism îți permite să semnezi un contract cu un alt operator în tot acest interval de timp, pană la finalizarea procedurilor privind atribuirea zonei 4 Făget unui alt operator de salubrizare. Fără această posibilitate, întreaga zonă ar fi intrat într-un blocaj privind colectarea deșeurilor. Suntem într-o situație delicată în special din cauza nerentabilității economice a zonei, fiind vorba despre o suprafață destul de mare și un număr relativ mic de locuitori. Făgetul, poate fi atractiv, însă situația se schimbă atunci când vorbim despre comunele din jurul Făgetului. Considerăm că trebuie să acționăm unitar și să încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru întreaga zonă.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE