joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaPrimăriilor li s-au asigurat materiale de dezinfecţie şi de protecţie – Ziarul...

Primăriilor li s-au asigurat materiale de dezinfecţie şi de protecţie – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Conducerea Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România se declară alături de toate comunitățile din mediul rural, precum și de colegii din primării.

„Ne-am ancorat în mijlocirea și asigurarea relației de colaborare instituțională cu Consiliul Județean Sibiu, Instituția Prefectului – Județul Sibiu și Comitetul Județean pentru Situații de Urgențã Sibiu; am asigurat corespondenţa permanentã cu primãriile, în ceea ce priveşte…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE