joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrimarul care și-a umilit fiica de nouă ani dezbrăcată pe internet, condamnat...

Primarul care și-a umilit fiica de nouă ani dezbrăcată pe internet, condamnat la închisoare!

Primarul care și-a umilit fiica de doar nouă ani, după ce a postat un filmuleț cu ea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, a fost condamnat la închisoare definitiv. Care e motivul?

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica pe rețele de socializare, a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, luni 12 octombrie. Primarul a refuzat atât să sufle în etilotest, cât și să i se recolteze probe de sânge pentru a stabili alcoolemia.

Toate acestea s-au întâmplat după ce primarul Sângeorz-Băi s-ar fi urcat beat la volan.

Traian Ogâgău a avut mai multe antecedente. A primit numeroase critici în momentul îb care și-a umilit fiica pe internet, fapt care i-a adus și un dosar penal. După această întâmplare, a mai apărut o înregistrare cu același primar care își terorizează familia. Acesta îi amenință și îi înjură, în timp ce trântește diferite obiecte.

Chiar și așa, la alegerile locale 2020 a câștigat încă un mandat la Primăria Sângeorz-Băi, iar când s-a anunțat că a câștigat, acesta a ieșit în fața instituției și a fost fotografiat cum își ținea fiica în brațe, aceeași fetiță pe care o umilia pe internet.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE