Primarul din Mioveni, bătut de patru interlopi care au intrat cu forța în sediul Primăriei

Data:

Edilul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost bătut vineri seara, chiar în sediul Primăriei, de patru interlopi relatează Antena3. Liderul grupării de interolpi, Stelică Crăciun, l-a lovit peste față pe primar.

Toate persoanele implicate au fost identificate de organele de poliție și conduse la sediul Poliției Mioveni. La audieri, interlopul a susținut că primarul a fost cel care a lovit primul. Între timp, el ar fi fost reținut pentru 24 de ore, transmite Antena3.

Primarul Ion Georgescu a relatat cum s-a petrecut agresiunea:

„Doi au intrat în Primărie, iar afară aşteptau alţi doi bărbaţi într-o maşină de teren. Pe unul l-am văzut în birou, a început să mă apostrofeze pe mine şi pe comisarul Mihalcea. În momentul acela l-am întrebat ce caută aici, la ora asta. În acel moment am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior. M-a lovit. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică şi să agreseze pe cineva”, a declarat Ion Georgescu, în exclusvitate la Antena 3.

Edilul a mai spus că după acest incident a început să se teamă pentru viaţa lui.

„Din mass-media îl ştiu un tip violent, care ameninţă pe toată lumea, care spune în media că nimeni nu are ce să îi facă în judeţul Argeş. Este normal să fiu speriat”, a declarat Ion Georgescu.

Potrivit Antena3, liderul grupării interlope Stelică Crăciun este în prezent judecat pentru șantaj. Bărbatul s-ar fi lăudat că nu va fi pedepsit pentru că are relații în Poliție. La audieri, el a declarat că primul care a lovit a fost primarul. El a mai spus că nu avea nimic de împărțit cu primarul și că de fapt el este victima.

„Când m-a văzut primarul, știind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine și mi-a băgat mâna în gât. Ieși afară, tâlharule, ieși afară din Primărie. Mi-a zis să ies afară, am ieșit, nu am pus mâna pe el. Sunt camere de luat vederi, nu l-am agresat, nu l-am  înjurat, nu i-am zis absolut nimic”, spune presupusul agresor.

Articolul complet poate fi citit în G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din...

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...