Primarul din Popești-Leordeni a făcut un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane implicate în realizarea pasarelei pietonale din oraș

Data:

Primarul orașului Popești-Leordeni, de lângă București, a ridicat un moment elogiu pentru doi primari și 8 funcționari care ar fi pus semnătura pe o pasarelă făcută din banii statului.

„Astăzi s-a împlinit un an de la inaugurarea Pasarelei Pietonale Popești-Leordeni. În semn de recunoștință pentru cei implicați în realizarea acestui proiect, am ridicat un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane fără de care cu singuranță, astăzi Popești-Leordeni nu ar fi avut acces direct la stația de metrou Berceni.

Profit de ocazie să vă prezentăm și noul logo al orașului, un porumbel care să ne aducă aminte tuturor Popeștenilor că oriunde am merge, revenim mereu acasă și pentru asta trebuie să iubim Popești-Leordeni”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Cât a plătit Primăria pentru totem și noua siglă a orașului

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, consultat de News.ro, Primăria Popești-Leordeni a plătit aproape 20.000 de euro pentru sigla orașului și pentru totem, totul prin achiziție directă. Banii au ajuns la firma Impulse Design.

Administratorul public al localităţii Popeşti Leordeni, Alin Todireanu, al cărui nume apare pe totem, a declarat pentru News.ro că ideea realizării acestui totem i-a aparţinut.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța. Restricții și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. De ce nu funcționează | Ziarul de Iași

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. Deși ar trebui să...

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată: Sunt nevinovată, dar nu mai candidez

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată. Flavia Boghiu...