Primarul din Popești-Leordeni a făcut un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane implicate în realizarea pasarelei pietonale din oraș

Data:

Primarul orașului Popești-Leordeni, de lângă București, a ridicat un moment elogiu pentru doi primari și 8 funcționari care ar fi pus semnătura pe o pasarelă făcută din banii statului.

„Astăzi s-a împlinit un an de la inaugurarea Pasarelei Pietonale Popești-Leordeni. În semn de recunoștință pentru cei implicați în realizarea acestui proiect, am ridicat un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane fără de care cu singuranță, astăzi Popești-Leordeni nu ar fi avut acces direct la stația de metrou Berceni.

Profit de ocazie să vă prezentăm și noul logo al orașului, un porumbel care să ne aducă aminte tuturor Popeștenilor că oriunde am merge, revenim mereu acasă și pentru asta trebuie să iubim Popești-Leordeni”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Cât a plătit Primăria pentru totem și noua siglă a orașului

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, consultat de News.ro, Primăria Popești-Leordeni a plătit aproape 20.000 de euro pentru sigla orașului și pentru totem, totul prin achiziție directă. Banii au ajuns la firma Impulse Design.

Administratorul public al localităţii Popeşti Leordeni, Alin Todireanu, al cărui nume apare pe totem, a declarat pentru News.ro că ideea realizării acestui totem i-a aparţinut.

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În Constanța, colectarea gunoiului se va face doar noaptea

Colectarea gunoiului în municipiul Constanța se va face pe...

Încă un beneficiu pentru polițiști: vor fi plătiți să facă școală

Ministerului Afacerilor Interne a anunțat marți că, în vederea...

Prețul lemnului de foc va fi plafonat la 500 lei/mc, până la 31 martie 2023

Guvernul va plafona prețul lemnului de foc la 500...