Primarul din Popești-Leordeni a făcut un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane implicate în realizarea pasarelei pietonale din oraș

Data:

Primarul orașului Popești-Leordeni, de lângă București, a ridicat un moment elogiu pentru doi primari și 8 funcționari care ar fi pus semnătura pe o pasarelă făcută din banii statului.

„Astăzi s-a împlinit un an de la inaugurarea Pasarelei Pietonale Popești-Leordeni. În semn de recunoștință pentru cei implicați în realizarea acestui proiect, am ridicat un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane fără de care cu singuranță, astăzi Popești-Leordeni nu ar fi avut acces direct la stația de metrou Berceni.

Profit de ocazie să vă prezentăm și noul logo al orașului, un porumbel care să ne aducă aminte tuturor Popeștenilor că oriunde am merge, revenim mereu acasă și pentru asta trebuie să iubim Popești-Leordeni”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Cât a plătit Primăria pentru totem și noua siglă a orașului

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, consultat de News.ro, Primăria Popești-Leordeni a plătit aproape 20.000 de euro pentru sigla orașului și pentru totem, totul prin achiziție directă. Banii au ajuns la firma Impulse Design.

Administratorul public al localităţii Popeşti Leordeni, Alin Todireanu, al cărui nume apare pe totem, a declarat pentru News.ro că ideea realizării acestui totem i-a aparţinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Consiliera milionară de la Ministerul Digitalizării, asociată la un coafor din Londra

Oana Babagianu, consilier superior la Ministerul Cercetării, Inovării și...

Lui ÎPS Teodosie i-a fost tăiat microfonul de Ziua Marinei, pentru a-i scurta slujba

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a...

România nu există pe harta turismului european. Fără strategie, brand și identitate

Cine să viziteze România și de ce? Fără o...

Șeful de la Investiții a fost dat afară și scos din echipa de fotbal a primarului din Iași

Primarul a găsit vinovatul pentru întârzierile la marile investiții...