miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterPrimarul din Reșița îi jignește pe cei care l-au ales: Pe cei...

Primarul din Reșița îi jignește pe cei care l-au ales: Pe cei care sunt depresivi și nu își iau pastilele îi voi da în judecată

Primarul Reșiței a răbufnit, după numeroasele postări apărute în spațiul public referitoare la activitatea Primăriei în ultimii ani. Picătura care a umplut paharul vine din partea unui localnic nemulțumit de faptul că au fost tăiați arborii bătrâni de pe strada Nicolae Titulescu din Lunca Pomostului.

Ioan Popa a explicat presei că acești arbori au fost plantați peste canalul termic al orașului, caz în care rădăcinile nu erau înfipte adânc în pământ, existând pericolul care să cadă în orice moment.

„Vreau să comunic reșițenilor un lucru: de patru ani și jumătate lucrăm la schimbarea acestui oraș. Am tăiat sălciile de pe malul Bârzavei și am fost apostrofat. Am lucrat la fântâna cinetică și am schimbat țevile ruginite, pompa veche și le-am înlocuit cu altele noi, cu comandă electronică și iarăși nu a fost bine. Am primit scrisori de la oamenii de cultură în care mă întrebau cum îmi permit eu să mă ating de fântâna maestrului Lucaci. Lucrăm la aceste străzi în acest moment. Eu știu că Reșița în momentul în care am preluat-o a fost un oraș depresiv.”

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE