miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăRețeaPrimarul Florin Birta, despre banii puțini primiți de Oradea de la Guvern...

Primarul Florin Birta, despre banii puțini primiți de Oradea de la Guvern pentru gigacalorie: Am fost „pedepsiți” pentru că nu am avut datorii

Primarul Oradiei, Florin Birta, a afirmat vineri, în încheierea şedinţei de Consiliu Local desfăşurată online, că municipiul a primit săptămâna trecută de la Guvern doar 3,6 milioane lei din cele 60 milioane lei cerute pentru subvenţionarea gigacaloriei pentru că societatea Termoficare Oradea are toate facturile plătite la zi.

Birta a răspuns unei întrebări formulate de social-democratul Emilian Pavel, care nu a scăpat ocazia să ironizeze alocările simbolice făcute de guvernarea liberală către Oradea, condusă de primarul PNL, Florin Birta, şi judeţul Bihor, reprezentat de liberalul Ilie Bolojan. „L-aş ruga pe domnul primar Florin Birta să ne spună cât de mulţumit este de alocarea primită de la preşedintele de partid Florin Cîţu pentru Termoficare, ajutorul măreţ de 15 milioane s-a transformat în unul minuscul de 3,6 milioane”, a cerut Emilian Pavel.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citiți și

Liderii liberali din Bihor au ajuns marginalizați în PNL-ul gata să bată palma cu PSD

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. R[zbunarea este arma prostului, de asta a dat dovada Cîțu care este reprezentantul actual al politicianului cu caracter zero. Nu a pedepsit numai PNLiști care nu l-au aprobat cu și populația unui intreg oraș. In paranoia sa megalomană se demască un pitic , poate cel mai mare dintre toti piticii.l

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE