Primarul Iașiului, trimis din nou în judecată. Acuzat de complicitate la fals şi abuz în serviciu

Data:

Primarul Iașului Mihai Chirica a fost trimis în judecată de procurorii DNA. În același dosar mai sunt inculpați fostul viceprimar Gabriel Harabagiu, Anca-Nora Brânduşescu, arhitect şef al municipiului Iaşi şi şefă a Direcţiei de Arhitectură şi Urbanism la data comiterii faptelor, Mariana Popa, registrator în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi, societatea comercială Flux SRL şi administratorul ei.

Conform comunicatului transmis, joi, de DNA, Mihai Chirica este acuzat de complicitate la fals intelectual şi complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut, pentru sine sau pentru altul, un folos necuvenit şi fals intelectual în formă continuată (două acte materiale).

Pe numele fostului viceprimar Gabriel Harabagiu, procurorii anticorupție au reţinut infracţiunile de fals intelectual şi abuz în serviciu, Anca-Nora Brânduşescu, arhitect şef al municipiului şi şefă a Direcţiei de Arhitectură şi Urbanism, este acuzată de fals intelectual şi abuz în serviciu, Mariana Popa, registrator în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi, pentru abuz în serviciu, şi SC Flux SRL şi administratorul societăţii, fiecare pentru infracţiunile de complicitate la fals intelectual şi complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu, scrie REPORTER DE IAȘI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...