joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterPrimarul PSD din Brăila: „Victorie! Fără mască în Brăila! Poartă cine vrea”

Primarul PSD din Brăila: „Victorie! Fără mască în Brăila! Poartă cine vrea”

Un primar care vrea răul comunității care l-a reales.

După ce şi-a exprimat public nemulţumirea în legătură cu decizia autorităţilor de a impune obligativitatea măştii în toate spaţiile publice din oraş, primarul reales al Brăilei, Marian Dragomir, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu titlul „Victorie! Fără mască în Brăila, o poartă doar cine vrea”.

Primarul a scris joi pe Facebook că va respecta legea „chiar și atunci când nu îmi convine”, dar „o să folosesc toate mijlocele legale pentru a apăra drepturile și libertățile brăilenilor și voi iniția procedura de modificare a hotărârilor și legilor abuzive”.

Marian Dragomir folosește ca argument hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgentă în care se arată că, în Brăila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtată doar în: pieţe, târguri, zone de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), faleza, zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale, proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE