Primarul Robu, în instanță în procesul în care procurorii îl acuză de abuz în serviciu pentru vânzarea ilegală a unor imobile « expressdebanat.ro

Data:

Poate începe procesul în care primarul Nicolae Robu, fostul edil al Timișoarei Gheorghe Ciuhandu și alți șapte inculpați în dosarul vânzării de imobile pe Legea 112/1995 sunt acuzați de abuz în serviciu. Decizia a fost luată astăzi de judecătorul de cameră preliminară care a stabilit că dosarul întocmit de DNA este unul legal și poate ajunge în instanță. 

„(…)…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare