miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrimarul Sectorului 2, mesaj către Orban: „Piaţa Obor nu e zona zoster....

Primarul Sectorului 2, mesaj către Orban: „Piaţa Obor nu e zona zoster. Oamenii au greşit, dar nu le putem pune lacătul ”

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a criticat, sâmbătă, decizia Guvernului de a închide Piaţa Obor din Capitală ca urmare a nerespectării regulilor sanitare adoptate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de Covid-19. Edilul a susţinut că piaţa respectivă nu este o zonă zoster, aşa cum s-a exprimat premierul Ludovic Orban, ci un spaţiu care va fi reorganizat şi unde solidaritatea românească îşi va da testul maturităţii în această criză.

„Pandemia nu e vina guvernului, dar nici a oamenilor. E un moment greu prin care suntem obligaţi să trecem toţi. Ştiţi ce nu ajută? Să căutăm vinovaţi. Asta nu va încălzi pe nimeni şi e un joc necâştigător. Avem nevoie să căutăm soluţii care să ne asigure că nu lăsăm pe nimeni în urmă. Trăim nişte timpuri agitate în care am uitat să vorbim unii cu ceilalţi. Nu mai ştim cum e să arătăm respect celor din jur. Şi în niciun caz nu mai ştim cum să recunoaştem că greşim şi să reparăm ce se mai poate.

Da. La Obor, ca şi în toată România, pandemia nu a fost luată prea în serios. Nici informaţiile nu au fost mereu complete. Jocurile politice au provocat multe discuţii absurde. A fost o continuă ceartă între pro şi anti-mască. Ajunge! Am ajuns într-o situaţie dificilă. Capacitatea sistemului sanitar e pusă grav la încercare. Numărul de cazuri creşte galopant.

Înţeleg de ce Guvernul a simţit nevoia să impună măsuri stricte, dar tot nu pot să ignor nevoia oamenilor. Nu e normal ca aceste măsuri să lovească disproporţional într-o anumită categorie de oameni – comercianţii din pieţe”, a precizat primarul pe pagina sa de Facebook.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE