luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrimarul Timișoarei a invitat-o pe Ursula von der Leyen să vizite orașul:...

Primarul Timișoarei a invitat-o pe Ursula von der Leyen să vizite orașul: Se pare că am fost foarte convingător, a acceptat imediat

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat că a discutat joi cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe care a invitat-o să viziteze orașul în 2023, când va fi Capitală Culturală a Europei, răspunsul fiind favorabil.

”(…) se pare că am fost foarte convingător. A acceptat imediat și bucuroasă invitația”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Primarul a spus că, în timpul discuției telefonice, nu a ocolit dificultățile pe care le întâmpină în organizarea activităților pentru 2023, când Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei.

„O să prezint la sfârșitul lunii o propunere pentru cum să ieșim din amorțeală actuală”, a scris Fritz.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE