duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitatePrimarul Timișoarei cere o soluție la nivel național în privința creșterii prețului...

Primarul Timișoarei cere o soluție la nivel național în privința creșterii prețului la gaze naturale

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a lansat, miercuri, pe Facebook, un apel dramatic pentru adoptarea unei soluții la nivel național în ce privește creșterea prețului la gazele naturale. Fritz atrage atenția că primăria nu va putea suporta costurile foarte mari cu încălzirea, mai ales că a fost atinsă limita maximă a subvenției care poate fi acordată de autoritatea locală și că în aceste condiții creșterea costurilor la întreținere este inevitabilă.

Primarul Timișoarei susține că în prezent, costurile pe zi cu încălzirea se ridică la circa 2 milioane de lei pe zi și estimează că în decembrie, ianuarie și februarie costurile vor crește la 3,5 milioane de lei pe zi, în jur de 100 de milioane de lei pe lună.

”Problema este că prețul gazului a crescut atât de puternic încât se află la cote istorice, și nu există, nici măcar la Primărie, banii necesari pentru aceste plăți. Și nu doar Primăria Timișoara este în această situație, ci multe dintre orașele care au un sistem public de termoficare”, scrie Dominic Fritz pe Facebook.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE