luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPrimarul Timișoarei și-a mai luat doi consilieri

Primarul Timișoarei și-a mai luat doi consilieri

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și-a mărit echipa. Are, de vineri, doi noi consilieri personali. Simona Fiț și Val Muresan sunt acum „mâna dreaptă” a edilului-șef.

„Încă doi consilieri personali s-au alăturat echipei, Simona Fiț și Valentin Mureșan. Le mulțumesc că au acceptat să fie în serviciul Timișoarei în următorii ani. O misiune grea, dar cu o recompensă pe măsură: mândria că au contribuit și ei la împlinirea potențialului extraordinar al orașului nostru. Am ales doi profesioniști care s-au implicat ani de zile, din mediul ONG, pentru binele semenilor și în proiecte mari pentru comunitate”, a transmis Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Simona Fiț a fost profesor asociat la Masterul Politici Publice şi Advocacy din cadrul UVT.

Toată viața ei a susținut proiecte de politici publice și i-a învățat și pe alții cum să le susțină în fața unor finanțatori sau autorități publice. A coordonat procesul de elaborare a dosarelor de candidatură pentru Timișoara Capitală Culturală și a făcut parte din echipa de susținere a candidaturii în fața juriului european, pentru etapele de pre-selecție și selecție și pentru prima etapă de monitorizare. 

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE