joi, 28 octombrie 2021
AcasăNewsletterPrimarul USR PLUS al Sectorului 2, l-a numit administrator public pe Sebastian...

Primarul USR PLUS al Sectorului 2, l-a numit administrator public pe Sebastian Florescu, fostul director economic al unei companii municipale înființate de Gabriela Firea

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, l-a numit în luna februarie administrator public pe Sebastian Florescu, fostul director economic al Companiei Municipale Parking București, înființată de Gabriela Firea.

Acesta a lucrat în 2005-2006 și la SC Salubritate Apă și Canal Voluntari. Contactat de HotNews.ro, primarul Sectorului 2 a declarat pentru HotNews.ro că a contat experiența în administrație și faptul că nu are probleme de corupție.

„Nu am făcut concurs, l-am numit prin dispoziție de primar. Am ales pe cineva care să aibă experiență administrativă, m-am asigurat că nu există sau nu cunosc să fi avut probleme legale.

Am avut o discuție destul de lungă despre ce viziune avem, i-am spus de la început că avem o viziune în care nu acceptăm chestiuni legate de corupție și integritate.

În ultimii 4 ani acest București a fost condus doar de PSD-iști, dacă aș fi căutat oameni care să nu fi lucrart cu PSD-iști, nu i-aș fi găsit în București sau ar fi fost oameni care nu ar fi avut experiență în administrație, iar Bucureștiul are o problematică specială. Aici este nevoie de experiență administrativă.

Din punctul meu de vedere, m-am uitat destul de mult, nu există probleme de integritate și nici probleme de corupție. Dacă există, la primul semnal, concret, vom întrerupe colaborarea”, a declarat primarul Radu Mihaiu pentru HotNews.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE