Primele declarații ale lui Alfred Bulai | Aktual24

Data:

spot_img

Primele declarații ale lui Alfred Bulai. Referatul procurorilor prin care s-a solicitat arestarea pentru 30 de zile a lui Bulai conține și declarațiile pe care fostul profesor SNSPA le-a făcut în fața anchetatorilor.

Iată câteva dintre explicațiile lui Bulai în cazul uneia dintre studentele care au depus plângere:

„Sunt profesor de 35 de ani și am avut în jur de 4-5.000 de studenți. Nu au existat vreodată plângeri sau acuzații la adresa mea de nicio natură.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

„A avut numai note de 10”

În anul 2022, persoana vătămată 0.0.0… era studentă în anul întâi, iar natura relației mele, în calitate de cadru didactic, cu aceasta, era caracterizată ca fiind o relație apreciativă atât ca studentă, cât și ca personalitate. A avut numai note de 10.

Studenta s-a înscris la stagiul de practică, deși am avertizat-o asupra condițiilor în care urma să se desfășoare stagiul, iar atitudinea manifestată de aceasta în cadrul ședințelor formale și informale din stagiul de practică era una bună sau foarte bună.

Citește și: Împăratul e gol. Dezbaterea Trump-Harris, despre rezultate și marile dezinformări

Nu am atitudini negative față de femei, iar cu bărbății pot și fac glume, cu cei care știu că o să suporte respectivele glume, însă este posibil ca prin anumite cuvinte să fi deranjat anumite persoane.

În ultima zi a stagiului de practică se organiza un feedback individual cu fiecare student, iar în ultima zi a stagiului din anul 2022, respectiv la data de 04.07.2022, la un astfel de feedback individual a participat și studenta .. .. Toate aceste feedbackuri individuale aveau loc pe terasa de la camera unde eram cazat eu.

Am apreciat că astfel de întâlniri individuale nu pot avea loc în sala de ședință deoarece aveam nevoie de un spațiu privat, aceasta fiind semipublica, având în vedere că terasa se afla la etajul 1, cu vedere la curtea interioară. I-am zis ……… să vină pe terasa aferentă camerei mele, care era dotată cu o masă, scaune și practic stăteam față în față cu studenții și masa era între noi.

Am invitat-o pe studentă ………. să ia loc la masă și am început să vorbesc cu aceasta, întrebând-o cum i s-a părut stagiul de practică.

Nu îmi aduc aminte ce a răspuns ea și ce am spus eu. I-am spus la un moment dat, în a doua parte: „Când te-am văzut prima dată pe ecran, pe Zoom, m-am întrebat ce naiba vrea și femeia aceasta de la practică, întrucât nu pare un om care să facă practică de teren, deoarece părea genul de persoană care nu este legată de o lume rurală și mai ales de a vorbi cu oameni pe teren care sunt de o cu totul altă condiție.”

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: inquamphotos. George Calin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene pentru „oameni, competenţă şi pregătire”

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene responsabilă...

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate de inundații

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate...

Cutremur cu magnitudinea 5,2 în zona seismică Vrancea, județul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs luni, la...