sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterPrimele reproșuri din interiorul PNL după scandalul în care este implicat Costel...

Primele reproșuri din interiorul PNL după scandalul în care este implicat Costel Alexe

Vicepreşedintele filialei judeţene Romeo Vatră îl îndeamnă într-o postare pe Facebook că este cazul să explice membrilor PNL Iaşi situaţia în care se află şi să dea dovadă de onestitate.

O oră mai târziu, Costel Alexe a anunţat tot pe Facebook o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean pentru luni.

Într-o primă reacţie după anunţul făcut de DNA privind începerea urmăririi penale împotriva preşedintelui PNL Iaşi, vicele organizaţiei, Romeo Vatră, i-a cerut lui Costel Alexe să lămurească lucrurile în faţa membrilor şi simpatizanţilor partidului.

 „Se încheie o săptămână de foc în care comunicarea organizaţiei a fost aproape nulă, atât în exterior, dar mai ales în interior. În acest timp, loviturile au căzut zilnic, năucindu-ne pe toţi, iar membrii şi susţinătorii PNL Iaşi aşteaptă încă un punct de vedere al organiza­ţiei“, a precizat el într-un mesaj afişat pe pagina sa de Face­book.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE