joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaPrimul concert în aer liber la Timişoara după relaxarea măsurilor. Cargo va...

Primul concert în aer liber la Timişoara după relaxarea măsurilor. Cargo va cânta în Piaţa Libertăţii « expressdebanat.ro

Un concert cu maximum 500 de persoane va avea loc în weekendul viitor la Timişoara, primul după o perioadă îndelungată de restricţii. Anunţul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care a mai spus că îşi propune să dea semne timişorenilor de revenire la normalitate.

Iniţial s-au purtat discuţii cu trei trupe pentru a concerta în Piaţa Libertăţii: Phoenix, Pro…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE