Grill Fest, “primul festival românesc dedicat culturii BBQ” a început în forță sâmbătă. Cel puțin din punct de vedere al atenției adunate, scopul ambițiosului festival pare să fi fost atins, deoarece mii de oameni s-au înghesuit pentru a se bucura de evenimentul care, la drept vorbind, poate că a mușcat mai mult decât a putut mesteca, la fel cum au făcut probabil mulți vizitatori în prima zi a festivalului.
Deși a început în aceeași perioadă cu alte mari festivaluri de pe litoral, Grill Fest a reușit să umple până aproape de refuz spațiul considerabil de pe plaja Reyna pe care l-a ocupat. Din fericire, datorită locației spațioase, a putut fi evitat în mare măsură sentimentul de sufocare și îmbrânceală excesivă care tinde să bântuie evenimentele în aer liber organizate de autoritățile constănțene, însă cei ce au petrecut mai mult de jumătate de oră la festival au sesizat probabil unele probleme.
Pe măsură ce te miști printre numeroasele tarabe cu mâncare, care vând preparate din carne de toate felurile, de la clasicii mici și cârnați la creveți, rață asiatică și mațe fripte, ajungi să constați că oricât de mult ai merge și în orice direcție, nu găsești deloc răgaz. În peste cinci ore petrecute de reporterii Info Sud-Est la festival, nu a existat o secundă în care tarabele să nu fi avut cozi imense și în care toate locurile posibile de odihnă să nu fie pline de oameni.
Continuarea în Info-sud-est.ro
Urmăriți PressHUB și pe Google News!
(Sursa foto: Info Sud-Est / Gabriel Mateescu)