marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterPrințul Harry: Moștenirea de 13 milioane de dolari de la mama m-a...

Prințul Harry: Moștenirea de 13 milioane de dolari de la mama m-a ajutat. Familia regală nu mi-a mai dat bani

În timpul controversatului interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey, prințul Harry a declarat că atât el, cât și soția lui, n-au mai primit niciun ban de la familia regală și s-au putut descurca financiar doar datorită moștenirii lăsate lui de către mama sa, prințesa Diana.

„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face”, a spus el despre mutarea în Statele Unite. „Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi”, a adăugat, punctând că „Netflix și Spotify n-au făcut niciodată parte din plan”.

Dar cât i-a lăsat Diana lui Harry?

Moștenirea a fost inițial, spun surse diferite, de 8,9 milioane de dolari, la care s-au adăugat apoi venituri din investiții și dobânzi.

Harry, împreună cu fratele său William, au început să primească din moștenire la vârsta de 25 de ani, întreaga sumă venind la 30, când prințul a încasat 13 milioane de dolari.

Harry și Meghan au mai economisit locuind fără chirie mai multe luni. Prima lor oprire a fost la un conac pe Vancouver Island oferit de un prieten misterios, iar apoi, la începutul pandemiei, s-au mutat în Beverly Hills la Los Angeles într-una din proprietățile lui Tyler Perry (actor, producător, mogul media miliardar) – o „căsuță” cu opt dormitoare și 12 băi, amplasată pe un teren de 10 ha, conform ziarului The New York Post.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE